hai sayang.. hehe! sudah malam ohh.. lewat dah nie. napa hampa semua tak tido lagi?
hari nie watie just nak kongsi ja dengan hampa apa yang dah jadi dekat watie hari nie..
pagi tadi watie ada class... p lahh.. 
balik tu kak watie ajak p bank.. dia habaq nak p bank in duit.. 
habis class tu watie cakap at kak watie.. jom p beli ayaq soya lu... lepas beli pa semua. kak watie lak habaq,
kita p maybank bertam.
sapa drive? of course lah watie. kak watie tu bertuah, tadi lak sticker P buang... tapi bawak lah,
egt kan xdak roadblock tgh hari rembang tu...
bawak lah laju.. sebelom sampai at roadblock tu ada r orang dk perbaik jalan. bawak selamber badak r.
punya r laju. p kedepan skit2 ada 1 titi tu egt kan ada orang atas titi tu.. 
lagi buat selamber r. p dekat2 tgk2 polis buat roadblock.. alamak.. memang kecut perot2 lahhh..
kak watie pon habaq. hang buat tak tau ja adik.. mai time kami dia tahan.. kot dia ingat kami nak lari kot..
watie pon berhenti r at dia.. dia minta lesen plak dah... adoiii. dah r sticker tak lekat..
kak wati pon berlakon r buat2 cari sticker tu.. sebenarnya dia yang buang sticker tu.
pastu polis tu habaq cik parking tepi cik. pelekat P lu cik..
adoi.. lepas pelekat tu. polis tu tnya lak dah awat x lekat, watie senyap ja..
polis tu tnya lak nk saman ka nk lekat sticker.
watie ckap nak lekat r. lepas tu dia bagi lesen tu balik. pastu kak wati lak r yang bawa keta.. watie tak leh nak bawak dah. ketaq lutut. hehehe...
aiii! 2 kali dah kena tahan. 1st malam tu time kuar dengan kawan2, nie than lagi...
fuhhhhh! terima kasih abang polisss! huhuhuhuhuh
terbaikkk! huhuhu

No comments: